Compositum

4 Simon

Compositum 4 now

adamevaIk bekeek het resultaat van zo’n drie weken bloggen in 2013 en stel vast dat het vooralsnog weinig om het lijf heeft. Beetje saaie bedoening zogezegd. Ik besteedde hoofdzakelijk tijd aan het overzetten van mijn archief naar dit nieuwe platform. Pens met werk, waar je U tegen zegt. In de tussentijd plaatste ik weliswaar nieuwe bijdragen; ik beraad me nog over de creatieve invulling van mijn kakelverse blog.

Ik heb gewikt en gewogen, getwijfeld en besloten. In eerste instantie wilde ik mijn archief laten voor wat het is. De heftig emotionele periode, waardoorheen ik mij destijds worstelde, ligt onmiskenbaar in deze pennenvruchten besloten. Het was lang niet altijd leuk om terug te lezen. Hier en daar zelfs een tikkeltje gênant. Ik stelde mezelf de vraag: waarom in vredesnaam al die zooi weer online plaatsen? Het is hoe dan ook niet meer relevant. Ik ben diep gevallen en weer overeind gekropen. C’est ça.

81649_2

Compositum is allerminst een voortzetting van wat geweest is. Geen emotionele achtbaan met veel dalen en weinig pieken. Geen medium waarop ik verdriet en decepties zal loslaten. Het diende een nut. Zeker. Maar dat was toen. Evengoed is er een link naar de voorbije periode. Compositum is, evenals mijn toenmalige blog, opgedragen aan mijn beste en in 2010 overleden vriend Simon Spithoven. Het is daarom evident dat ik nieuw lezend publiek inzicht bied in mijn donkerste dagen uit dit verleden.

Al met al is Compositum bedoeld een serieus, informatief, creatief, maar ook vermakelijk platform te zijn. Een webstek waar het goed toeven is. Voor hem en haar, voor klein en groot, voor zwart, wit, geel en rood (of groen van onverhoopte ergernis), voor dik en dun, voor levend en dood, kortom: voor iedere enthousiaste ziel. Het begin is er. Nu nog iets ervan maken. Boel beetje opvrolijken. Slingertje hier, toetertje daar. No drama. Niet in de persoonlijke zin des woords in elk geval.  Aanbevelingen zijn van harte welkom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 3 juli 2013 door in Persoonlijk.

Archief

Blog statistieken

  • 8.933 hits

Laat je e-mail adres achter om Compositum te volgen

Voeg je bij 6 andere volgers

%d bloggers liken dit: