Compositum

4 Simon

Arbeidsvitaminen

busyHet ging altijd al tussen de bedrijven door. Deze keer is het niet anders. Heel de dag in de weer geweest, nu even tijd vrijgemaakt om te schrijven.

De dag is overigens al lang en breed om. De nacht ook bijna. Nog even en het is alweer ochtend. Ik mag dit geen vrijdagblog meer noemen; het wordt dus een zaterdagblog.

Ik geloof niet dat ik eerder zo actief was als de laatste weken. Druk met nadenken, afwegen, plannen, ontwerpen, dichttimmeren… Al het overige schiet er zo’n beetje bij in. Mea culpa.

Nooit eerder ook had ik zoveel plezier in wat ik deed. Het betaalt zich vooralsnog niet uit, maar dat is inherent aan investeren. Ik draai minstens zestig uur in de week en barst van de energie. Nog wel…

Sommigen beweren dat ik hulp krijg van boven. Ik weet het zo net nog niet. Maar als het waar is, dan ben ik er content mee. Feit: ik krijg hulp van beneden en dat is ook niet verkeerd.

Ik was me nooit zo bewust van mijn ondernemingsdrift. Wat een geweldige ervaring. Af en toe een dipje hoort erbij. En dat is ook goed. Het houdt de armspieren sterk.

Nu nog goed zorgen voor de overige spieren. Deze hebben vooral rust nodig. Ga bed opzoeken. Morgen weer lange dag. Weekend bestaat even niet. Trusten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 5 februari 2011 door in Persoonlijk.

Archief

Blog statistieken

  • 9.014 hits

Laat je e-mail adres achter om Compositum te volgen

Voeg je bij 6 andere volgers

%d bloggers liken dit: