Compositum

4 Simon

Nummer welk?

nummer1Vandaag bezocht ik voor het eerst sinds de uitvaart je nieuwe optrekje. Ik moet nog even wennen aan het idee dat je verhuist bent. De verleiding om naar Arnhem te rijden, was groot.

Ik maakte er kennis met Irma. Dat had je niet gedacht zeker? Wel ja, zo kan het vergaan. Je begrijpt, we hebben een gemeenschappelijke deler. Ik complimenteer je alsnog met je smaak Siem. Wat een prachtmens!

We dronken een slok Glenfiddich en deelden het restant met jou. Sláinte Mhath jongen. Op voorbije tijden. Op betere tijden bovendien.

Na pak ‘m beet een half uur – je was bepaald niet gezellig – zijn we maar weer vertrokken. In een plaatselijk restaurant hebben we onder het genot van een pannenkoek individuele herinneringen opgehaald.

En ja, zo hoor je nog eens wat. Niets opzienbarends. Ik wist al wel dat je een deugniet was. Onder andere dat maakte je zo beminnelijk. Toch fijn te weten dat ik niet je enige slachtoffer ben geweest.

Hoeveel bijbels heb je wel niet gedistribueerd? Kon ik je ermee terugkrijgen, dan mocht je me de rest van mijn leven elke dag een exemplaar doen toesturen. Stookt prima. Dat is al eens bewezen.

Ik ben overigens je huisnummer alweer vergeten. Dat is lastig, mocht ik je nog eens een kaartje willen sturen. Dat zou dan maar zo bij je vader bezorgd kunnen worden.

Geen kaartjes meer dus. Iets in mij zegt me dat ik toch niet meer op enige reactie hoef te wachten. Je bent wat afstandelijk, de laatste tijd, is me opgevallen.

Ik neem het je niet kwalijk.

Liefs. Veel liefs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 14 januari 2011 door in Persoonlijk.

Archief

Blog statistieken

  • 8.933 hits

Laat je e-mail adres achter om Compositum te volgen

Voeg je bij 6 andere volgers

%d bloggers liken dit: