Compositum

4 Simon

Encore, encore…

glenfiddichDe tijd vliegt alweer. Dat is een goed teken. Denk ik… Laat ik een slag om de arm houden, want helder denken is lastig op het moment.

Mijn verdriet wordt gelezen. Ik ontvang hartverwarmende reacties, waarvoor dank. Een antwoord op de vraag die ik steeds weer krijg: het is niet moeilijk om te schrijven in helse droefenis. Juist dan gaat het vanzelf.

Ik voel me welhaast schuldig… Mijn hartenleed lijkt zo allesoverheersend, terwijl ik waarachtig de enige niet ben die hem mist. Daarom bij deze: kracht en sterkte toegewenst aan iedereen die met mij rouwt.

Wat kan ik er verder nog over zeggen? Het is voorbij. Over en uit. Siempie komt niet meer terug. Zijn laatste practical joke sloeg in als een bom. Ik vond het niet eens grappig…

Zolang hij in mijn hart is, zal hij nooit echt sterven. Dat neemt niet weg dat mijn leven een drastische wending neemt. Ik moet niet met, maar zonder leren leven. Een zware opgave.

Of ik nog over andere zaken kan verhalen? Vanzelfsprekend. Maar nu even niet. Ik rouw, dus ik schrijf. Over hem. Mijn maatje, mijn ridder, mijn steun en toeverlaat. En nu mijn onverlaat. Aangezien hij niet eens de moeite nam om afscheid te nemen. Boefje…

Hoe vaak heb ik je niet gezegd dat ik voor je klaar stond? Dat ik zelfs mijn heilige nachtrust voor jou zou opgeven… Waarom heb je me niet gebeld? Ach wat, ik neem je niets meer kwalijk.

Als ik je binnenkort kom bezoeken, dan breng ik een fles Whiskey (of Whisky, wat jij wilt) mee. Geen sigaartjes, want die rook ik niet. Je moet het er maar mee doen. Misschien kun je mij nog helpen een cryptogram op te lossen. See ya.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 6 januari 2011 door in Persoonlijk.

Archief

Blog statistieken

  • 8.933 hits

Laat je e-mail adres achter om Compositum te volgen

Voeg je bij 6 andere volgers

%d bloggers liken dit: