Compositum

4 Simon

WR-hoekje

ezelsoorDe laatste tien minuten van 1 januari en de eerste vijftig van vandaag bracht ik door bij mijn overleden vriend. Dat wil zeggen: voor de deur van het rouwcentrum waar hij ligt opgebaard.

Soms word ik gedreven door mijn gevoel en dan geef ik hier aan toe. Ik vond het niet leuk dat hij daar helemaal alleen ligt. Op nieuwjaarsdag nog wel. Da’s niks. Stront Niks.

Ik realiseer me dat het slechts zijn lichaam is en dat ik daar voornamelijk was voor mijn eigen gemoedsrust, niettemin luchtte het op. Ik sprak het onuitgesprokene alsnog uit.

De cd Zilver draaide ik voor ons. Een laatste keer. Op een niet al te hard volume, om de buren te sparen. Wakker Wère, zong ik nog hardop en tegen beter weten in.

Ik bracht mijn kippenbijbel mee, de enige bijbel waarin ik ooit geloofd heb. Ik huilde en lachte, ik maakte nog een laatste grapje. Op enig teken had ik niet gerekend. Dat bleef dan ook uit.

In het verlengde ervan, maar toch iets anders:

In het rechtermenu treft de gewaardeerde lezer onder het kopje “Overig” een link naar het WR-hoekje, waarvan slechts enkelen de oorsprong en diepere betekenis kennen.

Ik laat me er niet over uit. Wat van belang is beste lezer, is de inhoud en daar kan geen misverstand over bestaan. Het kutgevoel van de dag. Wie kent het niet?

Mijn beslommeringen deelde ik reeds via dit weblog. Per 1 januari 2011 deel ik tevens, samengevat in enkele woorden, dat verschrikkelijke gevoel; dat niks stront niks gevoel.

Let wel: het betreft hier mijn dag en mijn kutgevoel. De lezer hoeft zich geenszins te herkennen in dan wel druk te maken over de inhoud. Wie niet geïnteresseerd is, negeert simpelweg de link.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 2 januari 2011 door in Persoonlijk.

Archief

Blog statistieken

  • 8.927 hits

Laat je e-mail adres achter om Compositum te volgen

Voeg je bij 6 andere volgers

%d bloggers liken dit: