Compositum

4 Simon

Kiezen geblazen

buffetIk word mee uit eten gevraagd. Daar heb ik wel oren naar. We gaan naar mijn favoriete restaurant voor een overheerlijk warm buffet met soep vooraf (waarvoor ik pas, omdat ik weet dat het mijn eetlust wegneemt).

Het buffet heeft een keur aan gerechten: rijst, nassi, mihoen, diverse soorten sayoer, rundvlees, varkensvlees, vis, aardappeltjes (in tomatensaus), gebakken banaan, eieren, maiskoekjes, loempia’s, kipsaté.

Er is nog veel meer keus. Het is om hoorndol van te worden. Vooral wanneer je iemand bent die alles lekker vind. Ik kan onmogelijk kiezen en neem daarom van alles een beetje.

Het resulteert in een bord vol heerlijkheden, waarvan ik met smaak eet. Het is zelfs beter: ik geniet. Na een korte rookpauze en een tweede ronde, neem ik nog een toetje. Pudding met fruit en spekkoek.

Er is restruimte voor koffie, maar dan houdt het wel op. Mijn buik was al rond, nu is ie gelijk een tonnetje. Had ik geen jurk gedragen, dan was dit het moment geweest om mijn broek te ontknopen.

Een geslaagde avond. Perfecte timing ook; we hadden zo ongeveer het restaurant voor onszelf. Feit: voor herhaling vatbaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 23 december 2010 door in Persoonlijk.

Archief

Blog statistieken

  • 8.927 hits

Laat je e-mail adres achter om Compositum te volgen

Voeg je bij 6 andere volgers

%d bloggers liken dit: