Compositum

4 Simon

We zullen het wel beleven…

denkenHet einde van de maand alweer. December nog en we bevinden ons bereids in 2011. Een jaar vol nieuwe uitdagingen, nieuwe kansen. Nieuw verdriet wellicht.

Ik loop niet op de zaken vooruit, maar wacht rustig af op wat komen gaat. De wind zal me dragen en het is goed dat ik mijn bestemming niet kan voorspellen.

Het afgelopen jaar was moordend en hoopvol tegelijk. Een bewogen periode. Het is gek zoals een mensenleven op de helling kan staan. Het is frappant zo snel als het weer kan verkeren.

Intussen ben ik me redelijk vertrouwd gaan voelen in mijn andere functie. Ik moet nog een beetje acclimatiseren, maar dat komt zeker goed. Feit: ik nam de juiste beslissing.

Mijn leidinggevende draait bij. Of ik. Allebei misschien. In elk geval kunnen we fatsoenlijk door één deur. Mits hij zijn buik en ik mijn billen inhoud, anders raken we alsnog in conflict.

Ik krijg concrete opdrachten, dat is fijn. ‘Ik denk dat ik dat fijn vind,’ zei ik hem vanmiddag. ‘Uitstekend,’ was zijn antwoord. ‘Nu dat denken nog weglaten.’

Tja, soms denk ik teveel. Dat kan een mens behoorlijk doen dwalen. Aan de andere kant levert het soms ook iets op. Mijn grijze cellen moeten op z’n minst actief blijven. Enkel nog leren sturen, die massa.

Ik denk dat ik maar eens ga afronden. Nee wacht… ik weet het zeker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 30 november 2010 door in Persoonlijk.

Archief

Blog statistieken

  • 8.927 hits

Laat je e-mail adres achter om Compositum te volgen

Voeg je bij 6 andere volgers

%d bloggers liken dit: