Compositum

4 Simon

Heel mooi

wehando‘Er zit weer APK op het vogeltje,’ meldde gisteren de plaatselijke garagehouder via de telefoon. Ik sprong een spreekwoordelijk gat in de lucht. Voor minder dan de helft van de kosten waarmee de Volvo garage in Zutphen op de proppen kwam.

Ik bood mijn oude barrels altijd overal en nog ergens aan voor de APK-keuring. Intussen vraag ik me af waarom. Of, anders geformuleerd: …vraag ik me af waarom ik al die jaren niet gewoon de klus aan hem heb uitbesteed. Ach, het is nooit te laat om te bezinnen.

Paul Wegman heeft een garagebedrijf en assurantiekantoor in Dieren. Zijn handelsonderneming heet Wehando. Hij is een gedreven en zeer servicegerichte middenstander met hart voor zijn klanten. Ik kan dat beweren, want ik had al eerder goede ervaringen met de man.

We raakten nog wat aan de praat en toen ik geheel spontaan een klaagzang liet horen over mijn niet werkende printer, stond ik prompt met een multifunctionele Epson in mijn handen. Cartridges erbij. Gratis en voor niks. Over service gesproken…

Paul is ook sinds jaar en dag onze vaste kachelhoutleverancier. Eens in de zoveel tijd vinden we in de voortuin een flinke lading prachtig brandhout. Hij blij (want inleveren kost geld) en wij blij (want kopen kost eveneens geld). We zijn op de wereld om elkaar, om elkaar, te hellupen nietwaar?.

Voor wie in de omgeving van Dieren woont: heb je problemen met je auto, of moet ie gekeurd? Breng ‘m naar garage Wegman. Daar kun je nog tegen fatsoenlijke kosten je scheurijzer laten repareren. En in een tempo waar zelfs de Kwik-Fit niet tegenop kan.

Mooi man.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 23 oktober 2010 door in Persoonlijk.

Archief

Blog statistieken

  • 8.933 hits

Laat je e-mail adres achter om Compositum te volgen

Voeg je bij 6 andere volgers

%d bloggers liken dit: