Compositum

4 Simon

Flabbergasted

flabbergastedEen mij op het eerste gezicht onbekende man komt op me toegelopen en toont me zijn ballen. ‘Die ken je nog wel hè…’ zegt hij quasi ernstig. Ik voel het schaamrood naar mijn kaken stijgen. Als ik zijn ballen ken, moet ik toch zeker ook zijn gezicht herkennen… Maar nee.

Hij houdt zijn zaakje in z’n hand en rolt het alle kanten op. ‘Het kleurverschil is er nog. Niet meer zo erg als toen, maar je kunt het nog zien.’ Ik concentreer me… Als mijn erbarmelijk geheugen iets opgeslagen zou moeten hebben, dan is het dit toch wel…

Ineens weet ik het. Ik herinner me een foto uit mijn lagere schoolperiode. Hij was een van mijn klasgenoten. Een nietszeggende. ‘Was ik vroeger in je ballen geïnteresseerd?’ vraag ik aarzelend. Hij knikt. Ik kan me er niets bij voorstellen.

Waarom, vraag ik mij af, heb ik soms van die ondefinieerbare dromen? Ik ken de zogenaamde klasgenoot niet. Hij zat nooit bij mij op school. Ik ken zijn ballen dus ook niet. En… hoezo kleurverschil? Ik vraag mij nog iets af. Hoe zou beste man Sigmund dit hebben uitgelegd?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 21 oktober 2010 door in Persoonlijk.

Archief

Blog statistieken

  • 8.933 hits

Laat je e-mail adres achter om Compositum te volgen

Voeg je bij 6 andere volgers

%d bloggers liken dit: