Compositum

4 Simon

Een vrolijk weerzien

featherOnlangs wijdde ik een blogje aan Octopus: een groep voormalige schrijfgezellen. Dezelfde avond nog reageerde een van de ex-leden met een vrolijk bericht: ‘We hebben elkaar weer gevonden. Wat leuk!’ Inderdaad John: een buitengewoon leuke verrassing.

We spraken af een keer gezellig bij te kletsen en gaven hier vandaag invulling aan. Ik reisde af naar omgeving Utrecht, waar mij een warm welkom wachtte met koffie en koek. Aansluitend maakten we een stadswandeling, bezochten het stedelijk museum en haalden herinneringen op.

…aan ons schrijversgezelschap. Aan vrolijke en bewogen momenten uit het gezamenlijk verleden. Aan onze eerste ontmoeting in Amsterdam, het mediacafé van studio Plantage, waar John de eerste en ik de derde prijs van de VARA verhalenwedstrijd in de wacht sleepte.

Ik bracht fantastisch weer mee. Dat wil zeggen: kou, wind, hagel, regen en meer regen. Het mocht de pret niet drukken. Wel vergde het wat extra concentratie op de weg. Zon en regen zijn niet mijn vrienden in het verkeer. Had ik al opgemerkt dat ik een omweg maakte via Amsterdam Zuidoost?

We besloten de dag op het landgoed Amelisweerd met een overheerlijke pannenkoek. Het was een aangenaam weerzien. Voor herhaling vatbaar, zo stelden we beide beiden vast. Waar een blog al niet toe kan leiden.

En, toepasselijk… een foto uit de (vijf jaar) oude doos:

vara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 19 oktober 2010 door in Persoonlijk.

Archief

Blog statistieken

  • 8.933 hits

Laat je e-mail adres achter om Compositum te volgen

Voeg je bij 6 andere volgers

%d bloggers liken dit: