Compositum

4 Simon

Legend of the 850

sorenVanmiddag ruilde ik de V70 weer in voor mijn eigen bakbeest. Andersom was me liever geweest, maar het scheurijzer was niet te koop. De keuringskosten voor de 850 bedragen meer dan heel de auto heeft gekost, dus er moet sowieso een nieuw oud beestje komen.

Hoop gedoe altijd, zo’n nieuwe occasion. Weinig reserve, dus eisen stellen is er niet bij. Behalve dan dat er een LPG tank en nieuwe APK bijgeleverd moeten worden. Om een of andere reden slagen we er altijd weer in een stationmodel op de kop te tikken dat aan deze voorwaarden voldoet.

Zo ook deze keer? Ik mag maar weer blij zijn dat ik vakantie heb, zeker. Om de deceptie tijdelijk naar de achtergrond te verdringen, hebben we na ons bezoek aan de garage heerlijk gedineerd bij een roemrijk hamburgerparadijs, waarna we in ons oude barrel naar Arnhem tuften om een film te scoren.

Legend of the Guardians. Hoopjes uilen met een bijzonder hoge aaibaarheidsfactor. In 3d. Een opmerkelijke gewaarwording. En een absolute aanrader voor wie er niet draaierig van wordt. Werkelijk een prachtige, zeer aandoenlijke film met pakkende muziek van David Hirschfelder.

Op Marktplaats zojuist een 940 gespot voor nog geen 1000 euro. LPG, nieuwe APK, 250.000 km. Welk addertje gaat hier onder het gras verborgen? En waarom heb ik geen technische kijk op auto’s? In dat geval had ik de 850 niet aangeschaft.

Omdat ik een vrouw ben zeker… en het me daarom niet zo boeit zeker… en ik me er daarom nooit in heb verdiept zeker… Zoiets.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 12 oktober 2010 door in Persoonlijk.

Archief

Blog statistieken

  • 8.927 hits

Laat je e-mail adres achter om Compositum te volgen

Voeg je bij 6 andere volgers

%d bloggers liken dit: