Compositum

4 Simon

Tappas

tapasEr staat een etentje op het programma. Eén van mijn medewerkers werkt 25 jaar bij de zaak. Een hele prestatie en dat moet gevierd. Ik spreek af met twee andere collega’s en bob op verzoek.

We eten tappas in een Spaanse eetgelegenheid. Drie rondes met uiteenlopende hapjes. Ijstaart als dessert. Tussendoor werk ik ook nog twee flessen water weg. Aan het eind van de avond is mijn buik ronder dan me lief is.

De bediening raakt al snel het overzicht kwijt. Eén schaaltje per twee personen. We krijgen niets, of een dubbele portie. En dat zo ongeveer bij elke serveerslag. Het mag de pret niet drukken; we laten het ons smaken.

Voldaan stappen we terug in de auto. Rowan Hèze in de cd-speler. Volume voluit. Hoewel ik een leuke avond had, bedenk ik me dat dit restaurant voor mij heeft afgedaan. Wie openlijk reclame maakt voor stierenvechten, kan voortaan de Spaanse pot op.

Wel wil ik nog een keer de kelders bezoeken, welke via hetzelfde restaurant op gezette tijden toegankelijk zijn. Authentieke middeleeuwse fundamenten. Een erfenis uit een voorbije tijd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 8 oktober 2010 door in Persoonlijk.

Archief

Blog statistieken

  • 8.933 hits

Laat je e-mail adres achter om Compositum te volgen

Voeg je bij 6 andere volgers

%d bloggers liken dit: