Compositum

4 Simon

Een nieuw hoofdstuk…

newbeginningDe eerste helft van mijn dag verliep moeizaam. Zo’n beetje vanaf ‘s ochtends 9.00 u tot ‘s middags 16.00 u in overleg gezeten. Nog veel zaken op de valreep moeten regelen en afstemmen. Ik had er geen goed gevoel meer bij.

Vandaag droeg ik officieel mijn stokje over. Dat wil zeggen: ik deelde intern mee een stap terug te zetten in de hiërarchie. Het moet niet verbazen dat dezen en genen al op de hoogte waren. Waarmee maar weer eens bewezen is dat de tamtam nog naar behoren werkt.

Ik heb vertrouwen in mijn opvolger. Hij is meer dan ik door de wol geverfd. Voor de afdeling een goede zet. Voor mijzelf ronduit bagger. Ik zal straks naar zijn pijpen moeten gaan dansen en dat is geen prettig vooruitzicht. Maar hé, het is een consequentie van mijn eigen keuze.

Een weloverwogen keuze, mag ik zeggen. Het brengt rust. Dat is wat ik nodig heb. Er is geen weg terug. Ik heb er vrede mee. Nu ik niet langer in dit keurslijf hoef te bewegen, kan ik de meest beklemmende maskers afwerpen (lees: eindelijk weer een beetje mezelf zijn).

Gedurende de tweede helft van mijn dag vond ik ontspanning. Het compenseerde ruimschoots alle shit die ik eerder over me heen kreeg. Shit die ik vandaag voor de laatste keer mee naar huis nam (heilig voornemen). Ik sluit het hoofdstuk. Beter laat dan nooit.

Wordt niet vervolgd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 30 september 2010 door in Persoonlijk.

Archief

Blog statistieken

  • 8.933 hits

Laat je e-mail adres achter om Compositum te volgen

Voeg je bij 6 andere volgers

%d bloggers liken dit: