Compositum

4 Simon

Tranen en mascara

rachidadatiDe Franse oud-minister van justitie, Rachida Dati, versprak zich onlangs lelijk in een interview over buitenlandse investeringsfondsen. Inflation werd fellation en zo kreeg het vraaggesprek een erotisch cachet.

De politica verklaarde achteraf te snel gesproken te hebben. ‘Jammer dat dit alles is wat men onthouden heeft…’, aldus Dati. Spijtig ja, maar niet zo gek natuurlijk. Tijdens het interview sloeg niemand enige acht op de incontinentie. Ehm… inconsistentie dus.

Rachida zou uit haar ministeriële functie zijn ontslagen omdat zij er een te luxueuze levensstijl op nahoudt. Dit bijt niet met haar tegenwoordige lidmaatschap van het Europees parlement. Geruchten gaan dat Carla Bruni-Sarkozy een hand zou hebben gehad in haar dienstbeëindiging. De Franse Première Dame ontkent dit stellig.

In het boek ‘Du Rimmel et des Larmes’ beschrijft de Franse journaliste Jacqueline Remy hoe Dati, een dag nadat ze van haar kind bevallen is, met haar keuter het Elysée zou zijn binnengestormd, alwaar ze Sarkozy gevraagd zou hebben zich als peetvader over haar kind te ontfermen.

Remy schrijft verder: Dati zou ooit een vriendin het volgende hebben toevertrouwd: ‘Je mag met mannen omgaan die op het eerste zicht oninteressant lijken, zolang je maar neukt in functie van je carrière’

Bruni zou op haar beurt tijdens haar eerste ontmoeting met Dati in het Elysée naar de slaapkamer van Sarkozy zou hebben gewezen met de boodschap: ‘Daar had jij maar al te graag gelegen, niet?’

Roddel en achterklap. Geloof wat je wilt. Carla zingt in elk geval niet onverdienstelijk. En wat betreft Rachida…och, ‘t is wachten op de dag dat zij van haar voetstuk valt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 27 september 2010 door in Persoonlijk.

Archief

Blog statistieken

  • 8.933 hits

Laat je e-mail adres achter om Compositum te volgen

Voeg je bij 6 andere volgers

%d bloggers liken dit: