Compositum

4 Simon

Veni vidi vici

venividiviciIk kwam in de wereld (mijn moeke perste me eruit d.d. 20-08-1973). Ik zag de wereld aan en wist: hierin moet ik op een of andere wijze m’n weg zien te vinden. Ik overwon alvast de nodige obstakels en weet: ik heb nog een lange weg te gaan.

Ik kwam met zekere regelmaat van een koude kermis thuis. Ik zag (in) dat het leven slechts één vanzelfsprekendheid biedt, namelijk: het einde ervan. Ik overwon het dogma dat mijn bestaan enig nut heeft en legde me daar moeiteloos bij neer.

Ik kwam tot de conclusie dat ik zelf invulling moet geven aan mijn leven. Ik zag een pen en wist: dit is mijn gereedschap. Ik overwon de vrees dat ik tussen 1 miljoen aspirant schrijvers bij voorbaat verloren zou zijn.

Ik kwam in aanraking met script en leerde mijn eigen sites te construeren. Ik zag een mogelijkheid om hobbymatig mijn eigen stok achter de deur te vormen. Ik overwon mijn gebrek aan discipline en schrijf nu nagenoeg dagelijks een blog.

Ik kwam, ik zag en overwon mezelf. Okay, ik geef toe: mijn stukje raken soms kant noch wal, maar hé, ik schrijf. Warempel. Ik schrijf, dus ik besta.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 23 september 2010 door in Persoonlijk.

Archief

Blog statistieken

  • 8.927 hits

Laat je e-mail adres achter om Compositum te volgen

Voeg je bij 6 andere volgers

%d bloggers liken dit: