Compositum

4 Simon

Verrassing…

twobirdsMilko bereidde vanavond een heerlijk diner voor me. Gepofte aardappel met verse sperzieboontjes en kipspareribs. Een gesnipperd rood uitje eroverheen en roomkaas met bieslook. Ik heb zelden zo lekker gegeten!

Als klap op de vuurpijl kreeg ik ook nog een zelfgemaakt toetje. Fillokaneelkoekjes met kwark en sinaasappel. Het was bijna net zo machtig als de maaltijd. Ik vond het dan ook niet erg dat ik tussen beide gerechten door even moest wachten.

Elkaar cadeautjes geven doen we eigenlijk nooit. Milko onder het mom: als ik jou wat geef, dan is dat een sigaar uit eigen doos. Ik onder het mom: jij geeft toch niets om presentjes. Eens in de zoveel tijd plukt hij wat bloemen voor me uit eigen tuin. Een lief gebaar.

Gisteren kreeg ik een sms-je met de mededeling: ‘Ik ben nog even verliefd als in de eerste weken…’. Petje af. Op mij nota bene… Hij bezegelde zijn uitspraak met een bos bloemen en een klein cadeau: een allerliefst vogeltje (nee, geen echt).

Vandaag vond ik op mijn kamer een briefje met de tekst: ‘Alleen is ook maar zo alleen…’ Erbovenop lag een pakje, waaruit een tweede vogeltje tevoorschijn kwam. Ik heb enkele traantjes gelaten. De lieve schat.

Ik weet, ik maak het je soms moeilijk met mijn eigengereide gedrag. Zoals jij me soms benard met je overweldigende liefde. Geen mens is perfect. Maar vind jij eens twee mensen die al twintig jaar lang zo goed matchen.

No way.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 16 september 2010 door in Persoonlijk.

Archief

Blog statistieken

  • 8.927 hits

Laat je e-mail adres achter om Compositum te volgen

Voeg je bij 6 andere volgers

%d bloggers liken dit: