Compositum

4 Simon

At your service!

ttpicDe Tea Party. Het klinkt als een kneuterig vrouwenclubje. Maar pas op. Deze ultraconservatieve activisten in de V.S. houden er bedenkelijke standpunten op na.

Herinnert u zich nog Sarah –gek als een deur – Palin, running mate van presidentskandidaat John McCain bij de verkiezingen van 2008? Zij is het boegbeeld van de beweging.

Op een partijcongres in Nashville (Tennesee) eerder dit jaar, liet een met botox volgepompte juffer weten dat iedereen die op Obama heeft gestemd, zou moeten worden doodgeschoten. Een andere dame meende haar land te moeten beschermen tegen het socialisme.

Obama’s plannen voor een hervorming van het zorgstelsel is een mooi voorbeeld. De Tea Party is fel tegen. Ieder voor zich, God voor ons allen, is het uitgangspunt. Jammer alleen dat God zich niet ontfermt over Amerikanen die geen ziektekostenverzekering kunnen bekostigen.

Abortus is uit den boze. Het moet niet verbazen. Zelfs voor verkrachte vrouwen en slachtoffers van incest maakt de partij geen uitzondering. De wil van God? Yeah sure.

Tea Party lid Christine O’Donnell boekt kansen om senator te worden van Delaware. Als president en stichter van The S.A.L.T. (The Savior’s Alliance for Lifting the Truth) meende ze kinderen te moeten waarschuwen voor de gevaren van masturbatie. Een zelfzuchtige daad, aldus O’Donnell.

Tijd voor een anti- beweging! Leer kinderen toch dat het gezond is om te masturberen. In Godsnaam. Druk ze met hun neus op de wereldwijde misstanden in de kerken; het machtsmisbruik van godsdienstige wellustelingen. Ook hen werd ooit ingeprent dat zelfbevrediging een misdaad is.

Ik vind het niet netjes om stemmers dood te schieten. Ik denk daarom dat we beter de persoon Christine O’Donnell preventief ruimen. Of het helpt? De Nederlanders bewezen al eens gek genoeg te zijn om op een lijk te stemmen.

Anyway, count me in for an anti-movement. I’ll bring the tea. At your service!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 15 september 2010 door in Maatschappij, Persoonlijk.

Archief

Blog statistieken

  • 8.933 hits

Laat je e-mail adres achter om Compositum te volgen

Voeg je bij 6 andere volgers

%d bloggers liken dit: