Compositum

4 Simon

Ik besta, dus ik schrijf

diaryHet is een tweede natuur. Geboren met de pen in de hand. Zoiets. Ik vond onlangs een dagboekje uit het verleden en schrok van het abominabele schrijfniveau dat ik destijds aan de dag legde. Ik was vijftien. Mijn hemel, wat een kind nog…

Ik citeer wat uit eigen werk:

Vandaag is de boom eruit gehaald. De berk ja…! Mijn vriend. Maar ik heb een takje van hem bewaard, als aandenken. Ik vind het echt jammer, want het was een mooie boom.

Ik heb vandaag aan mijn moeder gevraagd of ik nieuwe schoenen mag (hele gave!). ze heeft geen ja gezegd, maar ik geloof dat ze het wel goed vind. … Mijn moeder koopt niet zo graag nieuwe schoenen voor me, omdat ik ze altijd zo snel weer kapot heb. Maar ik weet ook niet hoe dat kan.

Weet je dagboek, het enigste leuke van school is, dat hij er ook is. Hij is zo ontzettend knap. Om verliefd op te worden gewoon. Maar volgens mij ben ik daar ook al hard mee bezig. … Liefde is vreemd. Hoe je het ook bekijkt, het is vreemd… xxxjes.

Het is nu kwart voor 1 ’s nachts. Ik moet nog een duits boek lezen. Verschrikkelijk. … Vanmiddag ben ik met mijn moeder naar Arnhem geweest. Ik heb nieuwe schoenen gekregen (zwarte). … 3.04: duitse boek uit!

Hoi dagboek. Ik lag al half te slapen, toen ik erachter kwam dat ik jou vergeten was. … Morgen ga ik de Phil Collins video kopen (Yeah). … p.s. Zaterdag komt Phil Collins op tv. Als dan die klotevideo het maar doet.

Daphne ligt nu naast me, half te snurken (watjes!!!). Shit, soms haat ik mezelf gewoon. Ik wil zo graag aan de lijn, maar ik kan het gewoon niet ophouden. Dat is echt verschrikkelijk. En als ik dan ’s avonds mijn buik en benen zie, heb ik weer spijt.

Oh ja, over een uurtje komt Phil Collins weer op tv. Als die kutvideo het dan maar doet! Sorry dat ik zo vaak over Phil schrijf, maar ik vind het gewoon een hele toffe, gave te gekke vent. En jij vind het ook niet erg dat ik over hem schrijf, want jij bent het toch altijd met me eens.

Zit ik godverdomme tot 1 uur te wachten, zeik ik zowat in m’n broek omdat ik niet naar de plee durf te gaan, en dan laten ze g.v.d. niks van Phil Collins zien. … En toch zag ik iemand die een beetje op hem leek, dus ik stel die video in, spoelt dat gore, vieze, vuile kutding weer over Phil Collins!

Hoppa, hoppa en nog eens hoppa. Ik weet niet hoe het komt, maar ik krijg het altijd weer voor elkaar bij die vent. … Nou, tentamen wiskunde ging volgens mij niet zo goed, maar als ik hoger dan een 3 heb, ben ik gelukkig.

Vandaag had ik een gesprekje met Vanger (tentamen engels). Hooly shit. … Ach, nou ja, een heel gelul was dat. Ik kon haast niet meer uit mijn woorden komen! (zelfs niet in het nederlands). Ach, ach, dat gaat niet goed met mij.

Met de examenstunt speel ik toch zo’n fantastische rol. Ik moet jurylid spelen, de prijzen weggeven en… de kussen uitdelen!!! (aan de leraren welteverstaan!). Oh lord, oh lord. … maargoed, ik zal me er maar niet al teveel op verheugen, want waarschijnlijk durf ik het niet eens.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 24 augustus 2010 door in Persoonlijk.

Archief

Blog statistieken

  • 8.933 hits

Laat je e-mail adres achter om Compositum te volgen

Voeg je bij 6 andere volgers

%d bloggers liken dit: