Compositum

4 Simon

Chillen!

kalkoenVandaag werd ik verwend. Ik kreeg een smakelijk diner voorgezet, bestaande uit rijst met pittig gemarineerde kalkoen, een zelfbereide soep vooraf en aardbeien met slagroom als dessert. Een uitstekende Australische rode wijn ter aanvulling.

Bij wijze van dank vergat ik mijn cadeau voor de kat mee te brengen, knoeide ik met de slagroom en morste ik een volle ketel leut over het aanrecht. Daar moet je zeker Carolijn voor heten. Ik ben het zo gewoon inmiddels, dat ik heb opgehouden me ervoor te generen.

Inspirerende conversaties leidden me door de avond. Op de achtergrond een greep uit een opmerkelijke top 100. Bonbons binnen handbereik en koffie, veel koffie (te danken aan het feit dat ik mezelf na het knoei incident verre van het aanrecht heb gehouden).

Een plezante zondag zogezegd. Kek gezelschap. Zonder meer voor herhaling vatbaar. Thuis nog even ontspannen voor de buis gezeten. Canvas crack gescoord en wat blik op de weg. Voor ik er erg in had schreeuwde mijn bed alweer dat het tijd was om te komen.

Het enige recht van de vrouw is het aanrecht, wordt wel eens minachtend beweerd… Ik ken toch zeker verschillende mannen die mij niet graag in de nabijheid van hun aanrecht laten. Sinds vandaag kan ik daar eentje bij tellen. Ik ben een mazzelaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 15 augustus 2010 door in Persoonlijk.

Archief

Blog statistieken

  • 8.927 hits

Laat je e-mail adres achter om Compositum te volgen

Voeg je bij 6 andere volgers

%d bloggers liken dit: