Compositum

4 Simon

Het kippen project

chickenZo’n tien jaar geleden startte ik samen met een goede vriend een project dat vlekkeloos van de grond kwam, maar dat helaas nooit door ons werd afgerond. Onder de werktitel “Chicken shit” schreven we geschiedenis (nou ja…). We creëerden een historie, parallel aan de werkelijke wereldgeschiedenis, maar met kippen in de hoofdrol.

Toen ik hem onlangs bezocht, kwam het onderwerp ter sprake. Ik bladerde door de map met destijds vervaardigde creaties en stond versteld van de omvang van het een en ander (meerprecies: van de energie die we hier kennelijk in hebben gestoken).

De oorspronkelijke intentie was om het werk, eenmaal voltooid, naar een uitgever te sturen. Bij nader inzien is de kans dat deze hier brood in had gezien, toch wel bijzonder klein te noemen. Evengoed zonde, meende ik, om dit m.i. fraaie project een stille dood te laten sterven.

Om die reden is met ingang van vandaag A brief chicken historie online te bezichtigen. Het is niet af, het is niet definitief, het ontbeert elke structuur of chronologische indeling, maar er mag alvast om gelachen worden. Gehuild desnoods. Deze abc historie zal eens in de zoveel tijd worden bijgewerkt.

Enjoy!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 12 augustus 2010 door in Persoonlijk.

Archief

Blog statistieken

  • 8.933 hits

Laat je e-mail adres achter om Compositum te volgen

Voeg je bij 6 andere volgers

%d bloggers liken dit: