Compositum

4 Simon

#*@ Muggen

mugVannacht voor de zoveelste keer getergd door vervelend muggenspul. Het zoemt me wakker, verstoort mijn dromen en steekt me waar het maar enigszins mogelijk is. Milko gaat altijd vrijuit. Mij moeten ze hebben. Veel en vaak. Ik wil ander bloed…

Ik voel me beurs, heb overal jeuk. Nu eindelijk de builenpest is vertrokken, zit ik onder de muggenbulten. Het moet kennelijk zo zijn. Ik zal het wel verdiend hebben. Maar nu? Ik wil niet nog een nacht belaagd worden door deze steekbeesten. Ik slaap morgennacht op de bank. Da’s veiliger.

Ze zijn hinderlijk klein. En snel. Ik hoor ze wel en zie ze zwermen, maar het lukt me niet ze te vangen. Zou er het liefst een mitrailleur op loslaten, maar dat zal niets uithalen. Gelukkig zijn het geen tijgermuggen. Dat hoop ik althans. Ze hebben in elk geval geen streepjes.

Het schijnen de vrouwtjes te zijn die steken. Ik heb hun onverdeelde aandacht. Heb niets tegen vrouwtjes hoor, maar eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik ’s nachts in bed toch liever door mannetjes word lastiggevallen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 10 augustus 2010 door in Persoonlijk.

Archief

Blog statistieken

  • 8.927 hits

Laat je e-mail adres achter om Compositum te volgen

Voeg je bij 6 andere volgers

%d bloggers liken dit: