Compositum

4 Simon

Gezeur…

internetverbindingDruk, druk, druk geweest. Ben ik eindelijk een keertje bij met m’n weblog, heb ik geen internetverbinding. ’t Is ook altijd wat. Gelukkig is de gedane arbeid niet voor niets geweest. Ik schuif mijn onderwerp gewoon enkele dagen door, want het is niet datumgebonden.

Was ik nog druk met andere zaken? Ongetwijfeld. En onbelangrijk, anders had ik het onthouden. Mijn werk natuurlijk, maar daarover schrijf ik niet graag. Alle energie die ik daar in stop, is hoe dan ook verspild. Het levert me niets op.

Centen ja. Maar die zijn altijd verbruikt voordat het einde van de maand is bereikt. Voor mij heeft geld nauwelijks betekenis. Voldoening is me meer waard. Dat biedt mijn werk me op het moment ook al niet. Kappen nou Jansen! Zeuren doe je maar ergens anders.

Efkes wachten op UPC die mij toezegde een nieuwe adapter op te sturen. Dan zal ik nog wel tig keer met de helpdesk moeten bellen, voordat alles weer naar behoren werkt. Dat mag de pret niet drukken. Het komt wel goed (sterker: op het moment dat je dit leest, mijn zeer gewaardeerde lezer, is het al in orde).

Maar nu is het wachten geblazen. En als ik toch ergens een hekel aan heb… Wat voel ik me belachelijk onthandt zonder internet. Bah! God, ik doe het weer… Zeuren. Nu kap ik echt. Dag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 9 augustus 2010 door in Persoonlijk.

Archief

Blog statistieken

  • 8.933 hits

Laat je e-mail adres achter om Compositum te volgen

Voeg je bij 6 andere volgers

%d bloggers liken dit: