Compositum

4 Simon

Het moest verboden worden!

chihuahua (1)Ik geloof dat het Paris Hilton was die bedacht dat chihuahua’s en handtasjes leuk samengaan. Voor dames als Hilton is de houdbaarheidsfactor van een object beperkt. Wat niet langer in de mode is, gaat bij het grof vuil. En nee (duizend bommen en granaten): ik heb het helaas niet (alleen) over de tasjes.

Californië kampt met een chihuahua-overschot, zo meldt persbureau AP. In een willekeurig asiel in Californië is een op de drie honden van het door Hilton en haar volgelingen geadopteerde ras. In Oakland brengt men op sommige dagen bij de hondenopvangcentra wel tien van deze hondjes binnen.

De crisis beperkt zich goddank tot Californië. In andere delen van de V.S. is juist veel vraag naar de chihuahua’s. Een grote verhuizing is reeds in gang gezet. Asiels in onder meer New York springen bij om de gedumpte diertjes te laten overplaatsen.

Een tas, een hond… what’s in a name? Zolang het maar populair is. Ik mag hopen dat dames als Hilton heel snel uit de mode geraken. Een voortplantingsverbod moeten ze krijgen. Hoe eerder hoe beter. Minimaal toch een huisdierverbod.

De gotspe!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 21 juli 2010 door in Maatschappij, Persoonlijk.

Archief

Blog statistieken

  • 8.927 hits

Laat je e-mail adres achter om Compositum te volgen

Voeg je bij 6 andere volgers

%d bloggers liken dit: