Compositum

4 Simon

Werk en ontspanning…

naaktstrandVandaag weer begonnen werken. Enthousiast ontvangen met vreugdekreten en koffie. Geen slingers gelukkig. Was bijna laat. Het omschakelen viel zwaar. Amper geslapen vannacht. Te warm, te wakker. Met duffe kop wekker uitgeknald en weer gaan liggen… Dom, dom, dom.

7.15 u gewekt door interne klok. Grote schrik; nog kwartier. Kop onder kraan gedouwd, spullen bij elkaar gegrepen en met honderdveertig richting Duiven. Vier minuten voor acht in koffieruimte van werkgever. Nog tijd voor sigaretje. Pfew…

Volgens mij kan ik drie jaar wegblijven, op een ochtend weer gaan werken en het idee hebben nooit te zijn weggeweest. De wereld draait door. Oh nee, ìk draaide door. Waar was ik al die maanden? Heb ik iets gemist?

’s Middags nog (even) naar Utrecht geweest in verband met oude renovatieplannen. Daarna het naaktstrand opgezocht. Heerlijk toeven. Heb veel blote kerels gezien, maar niet een de moeite waard. De vrouwen waren mooier. Nou ja, een enkele…

Dertig graden. Perfecte temperatuur om te zwemmen. Zeker jaren geleden; zo lang dat ik het me niet kan heugen. Ik liep met Milko een rondje over het strand, haalde een broodje en voelde me hemels vrij in m’n blote kont. Geen spoor van onzekerheid. Zo moet dat zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 28 juni 2010 door in Persoonlijk.

Archief

Blog statistieken

  • 8.927 hits

Laat je e-mail adres achter om Compositum te volgen

Voeg je bij 6 andere volgers

%d bloggers liken dit: