Compositum

4 Simon

Wie het laatst lacht..

waitingMijn paspoort vertelt me dat ik donkerblond ben. Dat klopt niet (meer), maar ik herkende mezelf vanavond wel in het beeld dat men doorgaans van blonde vrouwen schetst. Tjonge, ik had werkelijk geen benul dat ik zo dom kan zijn…

Even voor middernacht reed ik, na een bezoek aan een goede vriend, naar een in de buurt gelegen fastfood restaurant om een hamburger te scoren, alwaar ik met mijn bolide in een ellenlange wachtrij aansloot en me terstond bedacht dat ik daar geen zin in had. Ik stuurde terug achteruit om hardop grinnikend heel de rij te passeren en strak voor de ingang te parkeren.

Ik hoor mezelf nog denken: wat zijn die gasten toch dom… Ik stap gewoon even naar binnen, bestel een hamburger om vervolgens weer vrolijk terug in mijn auto plaats te nemen; dat scheelt me tenminste twintig minuten. Ik wurmde me tussen de rij wachtende bolides door naar de hoofdingang.

Maar ik rekende buiten de waard: de toko was al gesloten. En dankzij het ingenieuze verkeerscirculatiesysteem aldaar zou het me minimaal tien minuten kosten om terug in dezelfde rij te kunnen aansluiten. Achteraan natuurlijk. Ik durfde niet te kijken, maar weet zeker dat menig automobilist mij heeft zitten uitlachen. Nooit eerder was ik zo blij dat ik geen Smart rijd.

Blond dus. Maar hé, mooi blond is niet lelijk. En in het licht van wat de Bavaria babes presteerden, valt ’t allemaal nog mee. Ik draag niet gemakkelijk merkkleding. Zeker niet als ze oranje is. Daarbij zul je mij in een voetbalstadion niet snel aantreffen.

Overigens weigerde ik eerder vandaag nog een gratis Telegraaf. Een teken van ultieme intelligentie, als je het mij vraagt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 18 juni 2010 door in Persoonlijk.

Archief

Blog statistieken

  • 8.927 hits

Laat je e-mail adres achter om Compositum te volgen

Voeg je bij 6 andere volgers

%d bloggers liken dit: