Compositum

4 Simon

Ik, zei de gek

bendegekIk ben gemakzuchtig. Boos als ik was (en nog altijd ben), ik heb nog steeds de overstapregeling van de ING bank niet doorgelezen. Al die tijd profiteert de SNS nog van mijn kapitaal. Voor het eerst in mijn leven ben ik blij dat dit niet al te omvangrijk is.

Ik ben sterk. Poes is intussen meer dood dan levend, maar ik laat het drama niet te dichtbij komen. Ergens in mij is een mechanisme geactiveerd dat me in staat stelt afstand te bewaren. Ik begrijp er niets van, maar het komt me wel uit.

Ik ben tegenstrijdig. Hoewel ik de acties van Amnesty International een warm hart toedraag en de omstandigheden in de Peruaanse bajes beschouw als mensonterend en schandelijk, gun ik Joran een lang verblijf. Van harte.

Ik ben creatief. Alles wat ik zelf kan doen, besteed ik niet uit. De keerzijde van de medaille is dat veel zaken niet gedaan of niet afgemaakt worden. D

Ik ben… wie ik ben. Imperfect, maar geen slecht mens. Integendeel… ik ben best wel goed. En ik heb eigenwaarde. Vandaag toch. Dat compenseert dan mooi de deuk die mijn zelfvertrouwen opliep.

Amen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 6 juni 2010 door in Persoonlijk.

Archief

Blog statistieken

  • 8.933 hits

Laat je e-mail adres achter om Compositum te volgen

Voeg je bij 6 andere volgers

%d bloggers liken dit: