Compositum

4 Simon

Cascading Style Sheet

275px-CSS.svgIk besloot mijn homepage opnieuw vorm te geven. Geen frameset, geen tabellen, maar css, ofwel cascading style sheet. Het geeft wat meer mogelijkheden, maar het blijft erg statisch. Voor een meer dynamische structuur zal ik eerst java script moeten leren toepassen.

In de tussentijd ben ik ook nog bezig me te verdiepen in php en mysql, opdat ik mijn blog kan optimaliseren. Ik overdrijf altijd, terwijl ik slechts twee handen en een beperkte hersencapaciteit heb. Alles op z’n tijd, zou mijn goede vader hebben gezegd.

Zo steek ik dus niet in elkaar. Alles tegelijk past me beter. Dat wil zeggen, zolang ik er plezier aan beleef. Ik heb twee avonden en nachten aaneengesloten zitten zwoegen op mijn homepage. Of waren het er drie? Noem mij maar een idioot. Ik zal het niet ontkennen.

Het resultaat mag er zijn, al zeg ik het zelf. Een en ander oogt nog wel wat kaal. Ook daar verzin ik nog iets op. Nu ben ik het even zat. Bovendien doet mijn nek pijn van het veel te lang in dezelfde houding zitten. De basis is af. De rest volgt. Voor nu: Cascading style sheet closed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 5 juni 2010 door in Persoonlijk.

Archief

Blog statistieken

  • 8.927 hits

Laat je e-mail adres achter om Compositum te volgen

Voeg je bij 6 andere volgers

%d bloggers liken dit: