Compositum

4 Simon

Technisch onderhoud

framesetIk veranderde vandaag de structuur van mijn homepage van frameset naar tabel. Was nog lastige klus, maar naar tevredenheid gelukt. Nu slechts nog een euvel met opstarten, maar ik zou geen Carolijn heten als ik daar geen oplossing voor vind. Pagina is voorlopig weer wat gebruikersvriendelijker. In elk geval binnen Internet Explorer .

Ik veranderde vandaag de structuur van mijn homepage van frameset naar tabel. Was nog lastige klus en binnen Firefox geen afdoende resultaat. Geen problemen met opstarten, maar wel met de weergave van subpagina’s binnen het iframe. Ik zou geen Carolijn heten als ik daar geen oplossing voor vind, maar heb daar nu even geen zin meer in. Pagina voorlopig weer wat minder gebruikersvriendelijk…

Soit, vele uren voor niets ziten sleutelen. Hoewel… ik ben natuurlijk wel weer wat wijzer geworden (spontane alliteratie). Ben eveneens in online PHP instructie gedoken. Is interessant. Biedt mogelijkheden bovendien. Leren is leuk. Moet wel tot de verbeelding spreken.

’t Is weer raak. Van de ene in de andere liefhebberij. Fiets staat weer in stalling stof aan te trekken. Ben al weken in hetzelfde boek bezig. Onderwerpen voor kortverhalen dienen zich niet aan, zelfs blogjes schieten er af en toe bij in… Maar nee, het gaat niet gebeuren. Volhouden is het devies. Elke dag een stukje en als ’t een keertje niet lukt, direct inhaalslag maken.

Zowaar ik Carolijn heet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 15 mei 2010 door in Persoonlijk.

Archief

Blog statistieken

  • 9.014 hits

Laat je e-mail adres achter om Compositum te volgen

Voeg je bij 6 andere volgers

%d bloggers liken dit: