Compositum

4 Simon

Drumma Queens!

drummergirl4Ik weet uit ervaring dat je kunt drummen zonder ook maar een enkele noot te kunnen lezen. Of deze dames hun noten kennen? Geen idee. Drummen kunnen ze in elk geval!

Let op de expressie in de gezichten en de bezieling waarmee de slagen worden uitgedeeld. Dit is hartstocht. Puur en zuiver.

“Girls can play drums too” schrijft deze anonieme drummer. Maar vanzelfsprekend! De toevoeging “Female” is overbodig. Geldt ook voor de volgende drummers on the loose. Heerlijk! Mairi G uit Aberdeen… WOW, wat een explosief optreden! Ik zou verliefd kunnen worden op zo’n vrouw.

Stephanie Williams rocks! Amaai. En wat te denken van deze 13 jaar jonge Caitlin… Respect hoor! Bea Lao (nog zo’n prachtvrouw) speelt virtuoos en ook de volgende kick ass drummer laat een adembenemend spel horen en zien. Holly Rains houdt van wat steviger werk, evenalsEli Bertrand.

Taylor Gordon bezorgt kippenvel. Lace en Linda knallen van je beeldscherm. Sarah Taylor laat een compilatie horen. Audree D is hot enNicole is hartveroverend. De Italiaanse Tata Tocando kan er ook wat van! Sandri Grecco likes Jazz and I like Sandri.

De volgende dames weten eveneens wat ritme is: LGAyeisha Mathis en smokin’ hot drummer Nicki . Dale Anne Brendon slaat er lustig op los.Heather speelt een duet. En Allee Willis is op haar eigen manier heel bijzonder…

Er zijn er meer, maar ik laat het hierbij. Alhoewel… nee ik verwijs nog naar Hannah. Zij demonstreert met zoveel overgave hoe het niet moet…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 6 mei 2010 door in Persoonlijk.

Archief

Blog statistieken

  • 8.933 hits

Laat je e-mail adres achter om Compositum te volgen

Voeg je bij 6 andere volgers

%d bloggers liken dit: