Compositum

4 Simon

Mannelijk schoon…

christopperplummer-othelloIk heb een zwak voor mooie mannen. Dat wil zeggen: ik mag er graag naar kijken. Het is moeilijk te zeggen wat precies mijn definitie ervan is.

Feit is dat ze zelden overeenkwam met wat in de regel als aantrekkelijk wordt beschouwd. De vriendjes met wie ik verkeerde, werden door mijn vriendinnetjes veelal uitgekotst. Te oud, te lelijk, te weinig macho. Alsof een vrouw daar gelukkig van wordt…

Er is wel een rode draad. Het zijn de donkerharige types die mijn aandacht trekken. Grijs mag ook. Zware wenkbrauwen vind ik mooi …en borsthaar. Van die mannen als Rik Felderhof of “Captain von Trapp” in The sound of Music. Ik zag geen film zo vaak en val nog altijd in katzwijm bij de aanblik van Plummer in zijn jonge jaren. Mijn voorliefde gaat (uitzondering daargelaten) uit naar mannen op leeftijd.

Ik maakte een galerie met foto’s van publieke mannen met wie ik best eens een beschuitje had willen eten (willekeurig volgorde): Naar mijn bescheiden mening niet lelijk en zeker niet te oud. De macho’s zijn in de minderheid, het zij toegegeven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 30 april 2010 door in Persoonlijk.

Archief

Blog statistieken

  • 8.933 hits

Laat je e-mail adres achter om Compositum te volgen

Voeg je bij 6 andere volgers